El mantenimient de les piscines d'acer inoxidable. Un somni per a tota la vida

 

L'acer inoxidable, un material àmpliament contrastat en el seu ús en piscines, també destaca pel seu fàcil manteniment i neteja

 

Tractant-se d'un material perenne, antiadherent y resistent als agents externs, la brutícia i organismes no s'hi poden adherir, i per tant es poden eliminar fàcilment.

 

L'acer inoxidable és totalment compatible amb els sistemes de desinfecció, subjecte al compliment dels graus adequats per a un perfecte estat de l'aigua.

 

Mentre que en les piscines tradicionals, l'elevat nombre de juntes de rajoles i la porositat dels materials utilitzats multipliquen el risc de creixement bacterià, la superfície i propietats antiadherents de l'acer inoxidable i el mètode d'unió de les diferents parts el limiten altament.

 

Gràcies a les característiques pròpies de l'acer inoxidable, podem treballar amb baixes dosis de productes químics habituals en el manteniment de les piscines tradicionals, existint també productes específics per a l'acer inoxidable.

 

Passi l'hivern sense preocupar-se

 

Les piscines d'acer inoxidable són resistents a les glaçades ja que l'acer no es veu afectat per les baixes temperatures, a diferència de les piscines tradicionals en les que les rajoles poden sofrir danys.

 

Durant l'hivern no és necessari buidar-les ni prendre cap mesura especial.