Com construir una piscina en un àtic, terrassa o terrat? Les piscines d'acer inoxidable són la solució

 

El secret està en la seva adaptabilitat i poc pes

 

La majoria de les vegades construir una piscina en un àtic, terrassa o terrat té com a major inconvenient el pes que ha de suportar l'estructura de l'edifici.

 

Les Piscines d'Acer Inoxidable comencen a ser l'opció més vàlida degut a l'estalvi de pes de l'estructura respecte al pes global de la piscina ( aigua + estructura ). L'estructura d'una Piscina d'Acer Inoxidable pesa un 80% menys que la d'una piscina de formigó. 

 

El pes de l'estructura d'una piscina de formigó pot ser entre el 20-25% del pes global de la piscina, mentre que el de les Piscines d'Acer Inoxidable només representa el 5%.

 

Per poder realitzar la piscina en un àtic, terrassa o terrat, un arquitecte valorarà la capacitat de càrrega de l'estructura de l'edifici i la compararà amb la necessitat per suportar la piscina. En el cas que es necessiti major capacitat de càrrega es pot reforçar l'estructura mitjançant bigues i pilars de ferro recolzats sobre els murs de càrrega, que siguin independents del forjat existent.

 

L'adaptabilitat de l'acero inoxidable permet crear qualsevol forma i mesura.

 

 

No els hi afecta el sol ni els agents atmosfèrics

 

Les Piscines d'Acer Inoxidable són òptimes per a l'exterior ja que el sol i els agents atmosfèrics no les deterioren, ja que són construïdes amb acer inoxidable AISI 316L.

En canvi, les piscines de formigó, de fibra de vidre i vinil de liner, el color, la durabilitat i propietats de la piscines es veuen alterats i requereixen un major manteniment, amb el cost afegit que aquest suposa i que és nul en el cas de les Piscines d'Acer Inoxidable.

Fa més de 40 anys que es van construir les primeres piscines a Alemanya i Àustria i estan, encara avui en dia, en perfecte estat, mentre que les piscines d'obra tenen una vida mitjana de 20 anys.

 

Enginyeria

 

Una de les particularitats de les Piscines d'Acer Inoxidable construïdes per Inox Personal Designs és que tot el sistema de recollida d'aigües, connexió de l'albelló, injectors i neteja fons, formen part de l'estructura de la piscina.

Tot aquest sistema està fet amb canonades de connexió en acer inoxidable, que són completament accessibles, de per vida, asseguren una total estanquitat, i estan preparades per connectar amb qualsevol sistema de filtratge. Una estructura exterior de reforç, també en acer inoxidable, protegeix tot aquest sistema per evitar deformacions.

A més, en el cas de voler una piscina amb desbordant, ja sigui tipus Munich, "Infinity", Finlandès o Ocult, aquest també forma part de l'estructura d'acer inoxidable, assegurant-nos una total estanquitat i durabilitat.

 

 

Saber-ne més sobre els avantatges de les Piscines d'Acer Inoxidable

 

Si vols saber-ne més sobre perquè decidir-se per les Piscines d'Acer Inoxidable i els seus avantatges, pots visitar les nostres pàgines:

 

 

Piscina de acero inoxidable

 

 

Piscina de acero inoxidable